Nøkkelen til økonomisk vekst

Oppdatert: 5. nov. 2020

Vi ser i økende grad at smart bruk av teknologi er nøkkelen til å lykkes med både omstilling og vekst. Digitalisering er et viktig virkemiddel for å øke bedriftens produktivitet. Den vil være drivkraften for å gi en vellykket omstilling av nærings- og arbeidsliv, bedre offentlige tjenester og en mer dynamisk, effektiv offentlig sektor. Vi treffer stadig på selskaper der teknologi krysser tradisjonell industri og skaper helt nye vekstmuligheter.


Vi står enda på startstreken for omstilling i næringsliv, industri og offentlig sektor. Prosessen er ikke enkel, men teknologien gir uante muligheter hvis den utnyttes på riktig måte. Mange frykter økt automatisering og frykter tap av arbeidsplasser. Faktum er at like mange og om ikke flere nye arbeidsplasser vil også skapes.


Omstilling vil kreve rett kompetanse på rett plass. I dag vet vi at norske bedrifter og ledere mangler digital kompetanse for å ta ut digitaliseringspotensialet.Våre konsulenter har en variert kompetanse innen infrastruktur-design, utvikling, bruerstøtte, nettverk og Cyber sikkerhet. Vi behersker samtidig en rekke teknologier og er langt fremme innen digitaliseringsprosjekter.


Vi gjør mye spennende for tiden!

Kontakt oss og hør mer om alle mulighetene som ligger i digital omstilling!105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

©2021 by Delfi Data AS.