Delfi inngår samarbeid med Malermester Peder E. Vik!

Delfi har inngått samarbeid med Malermester Vik om å levere løsning for digitalisering av drift og prosjektstyring. Digitaliseringen vil innebære besparelser i form av automatisering av repeterende oppgaver og digital kommunikasjon mellom kunde, ledelse og utførende mannskap.


Løsnings leveransen er SBS365, et system som er basert på Microsoft365 og vil ivareta

bedriftens behov innen salg og kundebehandling, prosjektstyring, innkjøp, kost og timefangst samt visualisering av erfaringsdata og oversikt for ledelse i en applikasjon. Brukervennlighet, og enkel tilgang til løsningen fra kontor/hjemmekontor og byggeplass står sentralt for suksessen av denne implementeringen.Malermester Peder E. Vik ble etablert i 2003, og er engasjert med alt innen malerfaget. Hovedmarkedet er innen renovering av bygninger og forretningsbygg, eneboliger og ikke minst nye boliger hvor leveransene er innen maling og gulvlegging. I tillegg har firmaet betydelig kompetanse og lang erfaring innen restaurering av eldre bygg, både innvendig og utvendig.

Malermester Peder E. Vik har alltid hatt fokus på lærlingefaget og for bedriften har lærlinger vært sentrale i oppbyggingen av firmaet. Frem til i dag har så mange som 14 lærlinger tatt fagbrev og 3 ansatte har tatt mesterbrev gjennom sin ansettelse hos Malermester Vik.

Firmaet er lokalisert med sine 18 ansatte i Strandgaten 41, Sandnes.


- Malermester Peder E. Vik


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle