Delfi Gruppen samlet på Nordic Edge Expo

Oppdatert: 13. sep. 2019

24-26. september finner du Delfi på smartby-messen i Stavanger Forum på C10 standen. I år stiller gruppen samlet for å vise hvordan vi jobber sammen som selskap, med partnere og med kunder. Tema i år er "Life actually", men hva har dette med smarte byer og digital transformasjon å gjøre?

Alle snakker om digitalisering av tjenester, prosesser, digital transformasjon samt viktigheten av rask endring. Om du ikke alt har startet store omstillingsprosjekter så kommer noen og tar deg. Konkurrentene flokker seg rundt deg og kommer både fra inn og utland. Disse smarte og raske som lager alt bedre og billigere. De raske spiser de trege. Change or die! Dette er iallefall hva vi har lært vi skal formidle. Servere dommedagsprofetier og skremme markedet inn i omstillingsprosesser som eneste mulighet for å redde bedriften, kundegrunnlaget og de ansatte.

Men er det virkelig slik? Delfi har en litt annen filosofi. Alt handler om mennesker. Våre nedarvede basisbehov gir en del premisser som styrer oss. Foruten våre fysiologiske behov som mat, drikke og søvn, kommer trygghet, kontroll og forutsigbarhet høyt opp på listen. Får vi i tillegg variasjon, endring, spenning oppmerksomhet og anerkjennelse begynner vi å ha det bra. På toppen ligger tilhørighet, kjærlighet, å være til nytte samt personlig utvikling. Det er dette som definerer oss mennesker. Livet faktisk. Vi kjenner det på oss når kontroll og trygghet bytter plass med usikkerhet og uforutsigbarhet. Det kommer snikende, tar nattesøvn og fokus.


Gjennom livet gjør vi valg. Noen velger å være i den komfortable sonen, vi reagerer på hendelser og oppfatter livet som relativt trygt. Utfordringen er at om vi fortsetter å gjøre det vi alltid har gjort, vil vi mer eller mindre få det vi alltid har fått.

Andre responderer, tar stilling for noe- og gjør en forpliktelse til et resultat som krever endring og disiplin utover egen komfortsone. Er motivert og emosjonelt villig til å betale prisen for den nye vanen. Motivasjon kommer fra: Motiv for aksjon. Dette gjelder oss som enkeltmennesker og alle menneskene som samlet danner en organisasjon eller bedrift. Hva er din motivasjon? Og hva skal til for å skape noe ekstraordinært?


Å lykkes med transformasjon

I Delfi jobber vi med å transformere organisasjoner gjennom å etablere sterke relasjoner, sette tydelige felles mål og inspirere og engasjere de som deltar i prosessen. Ved å være tydelig, ærlig og ydmyk oppnår vi partnerskapsrelasjoner basert på felles mål, ansvarlighet og delaktighet. Det gjelder så vel internt i Delfi som i de kundeoppdragene vi har. Vi lykkes igjennom fornøyde kunder. Fornøyde kunder har en god relasjon til leverandører som hjelper dem å lykkes. Vi har en tydelig og gjennomprøvet metodikk som gir forutsigbarhet, trygghet og målbarhet. Folk, kjemi og en god magefølelse.

Vi vet det finnes mange bedriftsledere som kjenner på usikkerhet og ikke vet hvor de bør starte, heller ikke hvilke muligheter som finnes eller skjær en må styre unna. "Noen trenger kanskje bare litt endring - andre en total transformasjon." Når du står på startstreken er det godt å vite at du har en trener som vet hva som skal til for å nå mål. Hvilke metode du bør bruke og hvilke tekniske øvelser og apparater som passer for nettopp deg.


Delfi diamanten

Vi i Delfi kan være din trener. Vi lover ærlige tilbakemeldinger, god oppfølging og en skikkelig bra treningsleir. Siden 1987 har vi vært trener, coach og mentor for våre kunders digitale reiser. Vår erfaring er at prinsipper som fungerer i privatlivet også fungerer godt i arbeids-livet. Nære og sterke relasjoner, gode verdier og å strekke seg etter nye mål med den vilje og kraft som må til for å lykkes! Visjon, Mål, Plan og Aksjon.


"Life Actually" handler for oss om mennesker og balanse. Balansen må baseres på felles verdier, mål og ansvarlighet. Ansvar for seg selv, miljø, sine medmennesker og fremtiden. Med rett balanse i arbeidsliv og privatliv ligger forholdene godt til rette.

Velkommen til en god prat på Expo! Stand C-10
92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle