Anko og Delfi inngår samarbeid om SBS365

Anko AS - et ledende selskap innen tjenesteområdene geomatikk, industrimåling, maskinstyring, masseberegning/dokumentasjon og laserskanning.

Selskapet er i vekst gjennom oppkjøp, teller 130 ansatte og har sett behovet for et felles system som understøtter total verdiskapingen på en fleksibel og trygg måte. Sentralt er dokumenthåndtering og prosjekter med støtte for de standarder og krav til dokumentasjon som følger med.

I tillegg er det også viktig at det er en sømløs integrasjon til andre sentrale systemer . som økonomi.

Igjennom nøye kartlegging av prosesser og prototyping/testing av løsningen har Delfi og Anko inngått avtale om leveranse av løsningen SBS365 med tilhørende implementasjon og opplæring.


Vi i Delfi setter pris på krevende kunder som stiller krav til leveransen og seg selv. Vellykket innføring av nye systemer krever mye av de ansatte. Kommunikasjon og forventningsavklaringer er viktig - begge veier. SBS365 er en løsning som er bygget på Microsoft 365 og inneholder kjente måter å kommunisere sammen. I tillegg bygges maler og prosesser rundt kundens måte å jobbe på.

Vi ser gjennom prosjektet at kunden også vokser igjennom kritisk tenking om effektivisering og bedre måter å samhandle på. Her har Anko utfordret seg selv og oss. Vi gleder oss til samarbeidet!

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle