Strong - Relocation management system

Best practice every time

 Dashboard

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Prosesser og maler

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Implementasjon og opplæring

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Sikkerhet

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

System:

Strong er det eneste styringssystemet for flytting som er utviklet av spesialister innen flytting og innvandring, med over 25 års erfaring i bransjen, for alle størrelser av leverandører av destinasjonstjenester. Strong ble utviklet for å forenkle prosesser og øke effektiviteten, samtidig som den sikrer jevn service av høy kvalitet til kundene.

Det er et kreativt, innovativt og rikt på funksjonalitet, men brukervennlig system. Med interaktive verktøy vil teamet ditt spare tid, øke kundetilfredsheten og levere “Beste praksis hver gang”.

Strong er et LEAN behandlet basert system som kan spore viktige hendelser i hver tjeneste, angi påminnelser for viktige oppgaver med arbeidsflyter du velger, og spesifiserte oppgavelister. Informasjon om ledelse i sanntid og KPI-er gitt via visuelle dashbord og rapporter for hver saksbehandler, eller på ledernivå.

Komplett oversikt over virksomhetens arbeidsordrer / prosesser og integrert fakturamodul for kostnadsstyring / serviceavgifter og fleksibel rapportering. Mulig med integrasjon til et stort utvalg av finanssystemer som vil spare tid og penger.

 

 

Portaler:

Med portaler for HR-personell og fullmektigede tilbyr Strong oppdragssporing, deling av dokumenter, rapportering og overvåking av samsvar.

Kunder kan sette i gang og spore sine flyttinger via HR-portalen, mens mottakere kan bruke portalen sin for å holde seg oppdatert om alle aspekter av deres flytteprosess. Toveiskommunikasjon via portalene for både HR og mottakere, fjerner personlig data / dokumentasjonskommunikasjon via post.

 

Sikkerhet / Hosting:

Strong sikrer at kundenes data er sikre til enhver tid. Strong er GDPR-kompatibel, og er testet grundig både internt og eksternt.

For økt sikkerhet har hver av kundene sine en egen dedikert database, noe som sikrer fullstendig separasjon av data. Logg inn via Citrix med to-faktor (2FA) autentisator.

Hostinginfrastrukturen vår inkluderer tekniske og fysiske tiltak for å beskytte informasjon mot serviceavbrudd og tap, med daglige sikkerhetskopier.

 

 

Trening / support:

Opplæring av superbruker (administrator) som tilbys enten eksternt eller på premiss

Vedlikehold / rapportmodul / fakturamodul / prosessmodul / kontraktsmodul / nettportaler

Opplæring av ikke-administrativt gjøres vanligvis av superbruker, men vi tilbyr ytterligere opplæring på forespørsel

Sterke brukerinstruksjoner tilgjengelig gratis (lastet opp på Strong)

Videoinstruksjoner tilgjengelig Q1 2020

3 måneders gratis støtte etter implementering

 

 

Priser:

Lisensavgift per bruker per måned. Inkluderer DB-, SQL-, Citrix-, 2FA- og MS Office-pakken.

Tilbyr ekstra LEAN-økter for å sikre effektiv arbeidsflyt

Tilbyr ytterligere dokument- / postmalpakker (inkl. Bokmerker)

©2021 by Delfi Data AS.