Vi vil styre FREMTIDEN, og ikke la fremtiden styre oss

Derfor er våre konsulenter fremoverlente og nysgjerrige!

Delfi Consultancy rekrutterer utelukkende medarbeidere med høy akademisk utdannelse, sterk fokus rundt kompetanse og ferdighetsnivå, samt betydelig erfaring fra operativt arbeid.
God forretningsforståelse og gode kommunikasjonsevner er personlige egenskaper vi ser etter. Interesse og ønske om videreutvikling innen smartteknologi og digitalisering er en forutsetning.
Vi lever og ånder for smart utnyttelse av teknologi og utvikling på tvers av bransjer og sektorer. Delfi sine konsulenter har erfaring fra flere bransjer, utviklingsplattformer og roller.


Er du fagspesialist og vil du samarbeide med et av Norges mest spennende IT miljø?

Delfi Consultancy har igjennom en årrekke levert stor kundeverdi gjennom samarbeid og forståelse for kundens forretning og utfordringer. Vi ser et økende behov for spisset fagkompetanse i nye og pågående prosjekter og ser hele tiden etter erfarne og selvstendige fagspesialister spesielt innen prosjektledelse, arkitektur, utvikling og test.
Hvis du har ambisjon om å påvirke fremtiden, utvikle deg selv og i tillegg er fremoverlent og nysgjerrig vil vi svært gjerne høre fra deg.
Ta kontakt for mer info på telefon (+47) 51 51 08 00 eller mail consultancy@delfi.no


Delfi Consultancy har konsulenter som bistår med

System og programvareutvikling
UX/Tjenestedesign
Arkitektur
Testledelse
IT Drift
Prosjekt/ledelse
Systemvedlikehold


Verdien av våre konsulenttjenester

Fleksibilitet ved bestilling av konsulenttjeneste.
Få jobben gjort effektivt og riktig.
Vi leverer dyktige IT konsulenter og utviklere til prosjekter.
Vi kan også levere større team i prosjektleveranser.
Delfi Consultancy Mission


Våre leveransemodeller er fleksible og tilpasses ulike krav med bakgrunn i hva som er kundens behov. Kundens kompetanse og kapasitet er viktige momenter som påvirker dette. Hva er optimalt for deg?


Kan vi hjelpe deg, eller ser du etter et spennende miljø du kan utvikle deg i?