Delfi Consultancy AS

Delfi Consultancy AS er et heleid datterselskap av Delfi AS. Delfi har gjennom 30 år levert produkter og tjenester til fornøyde kunder.

Vi har mange kvalifiserte og dyktige konsulenter både som faste ansatte og i vårt vidtrekkende nettverk. Ved siden av å ha lengre engasjement i olje og gass sektoren, har vi mange leveranser knyttet til offentlig virksomhet i tillegg til generelt næringsliv forøvrig.

Delfi Consultancy vokser og ser kontinuerlig etter fagspesialister innen utvikling, integrasjon, drift, prosjektledelse og smart teknologi.

Vi har flere løpende prosjekter innen smart teknologi, big-data og smarte-byer – fremtiden er her! Delfi Consultancy dekker flere kompetanseområder innen IT administrasjon og drift. Vi har svært erfarne utviklere, prosjektledere, nettverk- og infastruktur konsulenter, samt spisskompetanse innen rådgivning og innovasjon.

Delfi AS med datterselskaper

Delfi er et IT-teknologiselskap som leverer produkter og tjenester til næringsliv og offentlig virksomhet.
Delfi bistår sine kunder og våre løsninger tilfører økt konkurransekraft gjennom automatisering, digitalisering og effektiv utnyttelse av store datamengder.
Delfi har kompetanse og produkter som tilpasses for å kunne løse kundenes utfordringer, øke kundens omsetning eller effektivisere kundens forretning.

Delfi organisasjon

CabinWeb AS

CabinWeb AS selger og drifter et system for firmahytter.

Care4It AS

Gjennom Care4it leverer vi tjenester for on-site drift og overvåkning.

Delfi Smart

Delfi Smart bistår med interne og eksterne innovasjonsprosesser for å identifisere fremtidsrettede produkter og tjenester. Vi avdekker markeds og vekstmuligheter- og styrker din markedsposisjon for å skape nye verdier.